Kuřecí skelet na vývar, já měla zeleninový
2 cibule
2 mrkve
2 stroužky česneku
2 cibule
2 mrkve
2 stroužky česneku
2 brambory
300 g zelí živého nekysané
plechovka červených fazolí
bobkový list, celý pepř, nové koření, sůl, mletý pepř a kousek másla.
Na másle zpěníme cibulku a nakrájený česnek, zalijeme vývarem, přidáme mrkev zelí a brambory, povaříme do měkka. Pak přidáme propláchnuté fazole, dochutíme pepřem a solí, já dala ještě trošičku maggi, vylovíme koření a je to fakt mňamka.
300 g zelí živého nekysané
plechovka červených fazolí
bobkový list, celý pepř, nové koření, sůl, mletý pepř a kousek másla.
Na másle zpěníme cibulku a nakrájený česnek, zalijeme vývarem, přidáme mrkev zelí a brambory, povaříme do měkka. Pak přidáme propláchnuté fazole, dochutíme pepřem a solí, já dala ještě trošičku maggi, vylovíme koření a je to fakt mňamka.
Žádné komentáře:
Okomentovat